Adilović: Nisam nešto zainteresovan za Rapid

Rumuni žele napadača Željezničara, ali...

Adilović: Nisam nešto zainteresovan za Rapid

Rumunska ekipa Rapid iz Bukurešta zainteresovana je za dovođenje napadača Željezničara Eldina Adilovića, ali transfer nije još realizovan.

Pitanje je i da li će doći do transfera najboljeg strijelca Premijer lige Bosne i Hercegovine u jesenjoj polusezoni. Naime, Željezničar je postavio odštetni zahtjev u visini od 500.000 eura za Adilovića, što Rumuni nisu spremni platiti.

Rapid je predložio posudbu ovog napadača do kraja sezone, a Željezničar bi u tom slučaju inkasirao 50.000 eura, s tim da bi Rapid imao pravo da na kraju sezone otkupi ugovor Adilovića, ukoliko zadovolji u Bukureštu.

Međutim, napadač Željezničara kaže kako i nije pretjerano zainteresovan za odlazak sa Grbavice u ovom trenutku.

"Što se samog transfera tiče, odnosno nekih detalja, nisam previše upoznat, jer to vodi Amar Osim. Da budem iskren, ja i nisam nešto zainteresovan za odlazak u Rapid", rekao je za SportSport.ba Adilović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.