Adilović: Ponuda ima, Osim će odlučiti da li ostajem ili ne

Adilović: Ponuda ima, Osim će odlučiti da li ostajem ili ne

Samir Mlaćo

Najbolji strijelac Željezničara u posljednje dvije sezone, Eldin Adilović, ukoliko ne napusti Plave, sigurno će biti najveća opasnost po gol Viktorije Plzen.

Adilović se ekipi priključio nakon produženog odmora.

"Radimo veoma dobro i jako, ali to nije ništa novo za nas koji smo već odavno ovdje. Vrijeme nas dobro služi, prestale su ove vrućine i imamo sjajne uslove za rad. Najbitnije da nema povreda, da su svi zdravi, a ostalo će sve doći. Kada sam ja u pitanju, mogu samo reći za sada sam ovdje, imamo dosta nekih ponuda, ali do menadžera Osima je da odluči da li te ponude odgovaraju za klub", ističe Adilović.

U Želji nisu bili zadovoljni kada su saznali da su u 2. pretkolu Lige prvaka izvukli Viktoriju Plzen, ali ovaj golgeter koji je prije dolaska u Želju nosio dres Čelika uvjeren je da Plavi nisu bez šansi u duelu sa češkim prvakom.

"Šansa postoji, oni jesu jaki, možda i najjača ekipa koju smo mogli izvući, ali ne mislimo se predavati. Nisu vanzemaljci i oni su ljudi kao i mi, a kada izađemo na teren sve je moguće. Imam dosta prijatelja u Češkoj, već sam ih kontaktirao i dobio neke informacije o Plzenu. Najbitnije da sad već znamo s kim igramo i možemo treninge i utakmice podrediti  tom protivniku. Moramo se spremiti, biti maksimalno koncentrisani pa ćemo vidjeti. Željo je najbolji klub u našoj zemlji, imamo kontinuitet već godinama i naš protivnik to sigurno vrlo dobro zna", zaključio je prvotimac Željezničara Eldin Adilović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije