Adilović: Žalosno je i smiješno, ovo je presedan

Nakon crvenog kartona

Adilović: Žalosno je i smiješno, ovo je presedan

D. Kurbegović

Nakon što je Adi Adilović u današnjem derbi susretu 16. kola BH Telecom Premijer lige u kojem je Čelik remizirao s banjalučkim Borcem dobio crveni karton zbog prepirke sa svojim saigračem, golman zeničkog kluba obratio se redakciji našeg portala u želji da kaže svoje viđenje ove situacije koja se jako rijetko dešava na fudbalskim terenima.

„Žalosno je i smiješno, ovo je presedan u bh. nogometu. Dobio sam crveni karton zbog interne rasprave između mene i mog saigrača Darka Mišića u hodniku stadiona. Nije bilo nikakvog fizičkog sukoba, niti bilo kakve tuče, kako mnogi prenose. Izvršen je pritisak na sudije da se ovako završi“, kazao je golman Čelika u razgovoru za naš portal, te dodao:

„Još sam u šoku, promijenio sam dosta kluba i igrao u mnogim zemljama ali ovo do sada nigdje nisam niti vidio, niti doživio. Žao mi je što sam igrače ostavio na cjedilu, ali oni su pokazali kvaliteta, a uz to je i u njima proradio inat“.

Situacija koja se desila na u prostorija Gradskog stadiona u Banjoj Luci rijetko se viđa i na svjetskim terenima, a kamo li na bh. terenima.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.