Adilović: Žao mi je, srce mi se cijepa

Iz Grčke za SportSport.ba

Adilović: Žao mi je, srce mi se cijepa

Adnan Beganović

"Žao mi je što sam napustio Sarajevo, srce mi se cijepa, no ovo je bila prilika koju nisam smio propustiti", na početku razgovora za SportSport.ba iz Grčke je istakao novi golman grčkog prvoligaša Panthrakikosa.

Saga oko odlaska Adilovića iz Sarajeva sinoć je završena. Naime, kako je SportSport.ba već pisao, sada već bivši golman bordo momčadi potpisao je ugovor sa grčkim prvoligašem Panthrakikosom.

"Sve je završeno, u Grčkoj sam primljen na fenomenalan način i sve što mi preostaje je da u nadolazećim utakmicama opravdam epitet pojačanja", za naš portal je istakao Adilović.

Nakon Adilovićevog odlaska u Grčku u bh. medijima pojavile su se informacije da će ovaj golman stajati na golu bordo momčadi i u dvomeču sa Zetom, no kako je SportSport.ba već najavio od toga neće biti ništa.

"Oprostio sam se od bordo dresa na fenomenalan način. Pobjeda nad Levskim mi je najdraža u karijeri. Mislim da smo pokazali Evropi da na nas mora računati i siguran sam da će moji bivši saigrači i protiv Zete ostaviti srce na terenu", ističe sada već bivši golman Sarajeva.

Na kraju razgovora Adilović se želio zahvaliti navijačima, saigračima, stručnom štabu, kao i čelnim ljudima kluba za, kako sam kaže, najljepšu godinu u njegovoj profesionalnoj karijeri.

"Hvala svim, posebno navijačima koji su uvijek bili uz nas. Godinu provedenu u Sarajevu nikad neću zaboraviti, doista sam sa ponosom nosio bordo dres. Sada su ispred mene neki novi izazovi, ali Sarajevo i Koševo nikad neću zaboraviti. Žao mi je što nisam došao u Sarajevo sa 23 ili 24 godine", zaključio je Adilović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.