Adin Džafić dvije godine u Sarajevu

Adin Džafić dvije godine u Sarajevu

Fudbalski klub Sarajevo pojačao se za narednu sezonu nekadašnjim napadačem U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine Adinom Džafićem.

U Sarajevu već neko vrijeme traže pojačanja na poziciji napadača, pa će tako bordo dres od ove sezone nositi nekadašnji napadač zeničkog Čelika Adin Džafić.

"Dolaskom na Koševo ostvarit ću dječačke snove. U više navrata razgovarao sam sa čelnicima kluba, najviše s Irfanom Redžepagićem, i postigli smo dogovor na obostrano zadovoljstvo. Potpisat ću dvogodišnji ugovor", rekao je Džafić za Dnevni Avaz.

Inače,  22-godišnji Džafić je u karijeri nastupao za Cibaliju, Velež i Čelik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.