Adin Džafić se izvinio navijačima
Džafić slavi pogodak u dresu bivšeg kluba

Napadač Slobode svjetan pogreške protiv Zrinjskog

Adin Džafić se izvinio navijačima

M. Mehinović

Kako smo već ranije pisali, Sloboda sutra na megdan Olimpicu ide u znatno oslabljenom sastavu, što radi povrede igrača, što radi kartona. Među njima je i napadač Adin Džafić, na kojeg stručni štab Slobode sutra neće moći računati.

Džafić je u posljednoj utakmici svog tima protiv Zrinjskog nepotrebno zaradio crveni karton te je ostavio svoje igrače na cjedilu. Svjestan svoje greške je uputio javno izvinjenje navijačima i svojim saigračima.

"Priznajem - napravio sam veliku glupost i razumijem reakciju navijača i simpatizera Slobode. Nisam sebi smio dopusti da tako reagujem na provokacije gostujućih nogometaša. U utakmici koju smo faktički morali dobiti, nisam smio tako reagovati. Takva reakcija je bila jača od mene, te je to bio rezultat moje nervoze koja se više neće ponoviti", istakao je Džafić.

Navijačima je obećao svoje iskupljenje već u narednoj utakmici u kojoj bude igrao.

"Nisam siguran koliko ću odsustvovati utakmica zbog ovog crvenog kartona, ali obećajem da ću prvoj narednoj utakmici u kojoj budem igrao ostaviti srce na terenu te dokazati da sam profesionalac, ističe Džafić čiji je kvalitet neupitan i koji će sigurno biti potreban Slobodi u narednim utakmicama koje ih očekuju.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.