Adin Džafić se vratio iz Sjedinjenih Američkih Država

Povratak u BiH

Adin Džafić se vratio iz Sjedinjenih Američkih Država

A. Beganović

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Adin Džafić, vratio se iz Sjedinjenih Američkih Država i karijeru će najvjerovatnije nastaviti u našoj zemlji.

Nekadašnji fudbaler Veleža, Čelika, Sarajeva i Gradine, prije pola godine otputovao je u Sjedinjene Američke Države gdje je bio dogovorio saradnju sa San Antonio Scorpionsima, no odlučio se za povratak u Bosnu i Hercegovinu.

Džafić će karijeru po svemu sudeći nastaviti u nekom od naših premijerligaša, što je potvrdio i za SportSport.ba.

"Trenutno sam na odmoru, no po svemu sudeći ću ostati u Bosni i Hercegovini. Ima kontakata sa nekim klubovima, ali ne bih o imenima dok se posao ne završi", izjavio je Džafić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije