Adis Obad se vratio u svoj Velež
Foto: FK Velež

"Ogromna čast i zadovoljstvo"

Adis Obad se vratio u svoj Velež

Nekada sjajni fudbaler Veleža Adis Obad vratio se u matični klub.

Po završetku karijere Obad se okrenuo trenerskom poslu i dosad je imao priliku voditi nekoliko klubova, a svoje znanje ubuduće će prenositi na najmlađe fudbalere Veleža.

Potvrdili su to i iz kluba, navodeći kako je 48-godišnji Obad postao novi trener u Omladinskoj školi koja nosi ime po Muhamedu Mujiću, a ta vijest izazvala je pozitivne reakcije među navijačima Rođenih.

“Ogromna čast i zadovoljstvo mi je biti ponovo dio Veleža, dio voljenog kluba. Na poziv uprave kluba nisam mnogo razmišljao i odmah sam prihvatio ovaj poziv. Trudit ću se da pružim svoj maksimum”, rekao je Obad.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Obad je u prošlosti već imao priliku raditi kao trener u Veležu. U prošlosti je bio asistent Mitroviću, Odoviću i Varešanoviću, a u dva navrata je imao priliku predvoditi Mostarce i kao glavni trener.

Također, bio je i trener na klupama Lokomotive, Blagaja, Igmana iz Konjica, kao i Iskre.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Samo jako Federalci
2 9
Skandi
Podari nam par dobrih omladinaca za naredne sezone u A tim. Sretno!
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi