Adiyiah posuđen Mainzu

Adiyiah posuđen Mainzu

Edmir Škorić

Kako su dogovorili jednogodišnju posudbu Hatema Ben Arfe iz Marseillea, talijanski AC Milan pustio je mladog Ganca Dominica Adiyiaha u njemački Mainz.

Mainz se ove sezone vratio u Bundesligu, a za takav rang im je, dakako, potrebno nekoliko kvalitetnih pojačanja. Uprava kluba je napravila dobar potez, te posudila mladog ganskog reprezentativca Dominica Adiyiaha.

Adiyiah je u Milan došao u januaru nakon impresivnih nastupa na juniorskom Svjetskom prvenstvu u Egiptu, no nije se naigrao pored Huntelaara, Pata, Ronaldinha, Inzaghija i Borriella.

Stoga, klub ga je ovog ljeta odlučio pustiti na jednogodišnju posudbu u Mainz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti