Admir Raščić i Edin Bebanić prva pojačanja Veleža

Velež doveo dva igrača

Admir Raščić i Edin Bebanić prva pojačanja Veleža

Iako je imao ponudu Borca da ostane na Gradskom stadionu, kao i poziv iz Olimpica Admir Raščić je ipak završio u Veležu. Iskusni napadač u narednoj sezoni nosit će dres Rođenih.

"U srijedu dolazim u Mostar kada ću se priključiti svojim novim saigračima. Dogovorili smo saradnju na godinu dana. Na meni da pomognem klubu da ostvarimo što bolji plasman u narednoj sezoni. Velež je veliki klub i sretan sam što ću u budućnosti braniti njegove boje. Također, ponosan sam što sam igrao ili ću igrati za sve velike bh.klubove. Nisam bio član tek Slobode i Čelika, ali sam igrao za Željezničar, Sarajevo, Borac i sada Velež" izjavio je Raščić.

Zanimljivo je da je i Raščićev brat Almir jednu sezonu nastupao za Velež. Osim Raščića, saradnju sa Veležom dogovrio je i Edin Bebanić. Ovaj 25-godišnji veznjak ponikao je u Veležu, a u prošloj sezoni bio je jedan od najboljih igrača u 1.ligi FBiH.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.