Admir Vladavić pojačava Velež

Postignut dogovor

Admir Vladavić pojačava Velež

A. Beganović

Dres mostarskog Veleža od proljetnog dijela sezone ponovo će najvjerovatnije nositi nekadašnji reprezentativac naše zemlje, Admir Vladavić.

Naime, čelnici Rođenih postigli su dogovor sa Vladavićem i ostalo je samo da ovaj fudbaler sredi papirologiju u svom dosadašnjem klubu u Češkoj.

"Mi smo već određeno vrijeme imali razgovore sa Admirom Vladavićem. Mislim da je njega zaista nepotrebno predstavljati domaćoj publici. Svi znamo o kakvom kalibru igrača je riječ. Mogu reći da smo postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo i da bi on trebao pojačati naše redove na proljeće. Kako smo i dogovorili, na igraču je ostalo da završi papirologiju sa svojim dosadašnjim klubom u Češkoj, a što se tiče odnosa Vladavića i Veleža tu je sve dogovoreno. On je igrač o kojem i trener sve zna, tako da ovdje nema nikakvih proba. Mislimo da je to pun pogodak za našu ofanzivnu liniju", za službenu stranicu kluba je izjavio sportski direktor Admir Velagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.