Admir Vladavić zatražio raskid ugovora s Veležom

Nova destinacija zenički Čelik?

Admir Vladavić zatražio raskid ugovora s Veležom

D. Kurbegović

Nogometaši Veleža pripremaju se za posljednje kolo Premijer lige, gdje će gostovati kod ekipe Borca u Banja Luci.

Popularni Rođeni iz Mostara nalaze se na šestoj poziciji Premijer lige sa 23 osvojena boda, te zaostatkom od 10 bodova za vodećim Širokom Brijegom. Realno, ako se u zimskom prelaznom roku ekipa koju s klupe predvodi Nedim Jusufbegović kvalitetno ne pojača, teško da može očekivati plasman u Evropu kroz takmičenje kroz Premijer ligu, jedina nada bi ostale utakmice u okviru Kupa naše zemlje, gdje su se Mostarci plasirali među osam najboljih ekipa.

Najnovija vijest iz ovog kluba jeste, da je 32-godišnji Admir Vladavić podnijeo Upravi kluba zahtjev za raskid ugovora. Rukovodstvo Veleža će se očitovati o zahtjevu bivšeg reprezentativca BiH, da nakon nekoliko mjeseci napusti matični klub.

Admir Vladavić je najavljivan je u taboru Veleža najavljivan kao igrač, koji će u ovoj sezoni nadomjestiti odlazak Ševke Okića u Sarajevo, međutim ovaj ofanzivni veznjak ove sezone se nije naigrao, pa je to možda i osnovni razlog zbog kojeg želi promijeniti sredinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako saznaje SportSport.ba Admir Vladavić bi svoju karijeru trebao nastaviti na Bilinom polju, naravno ako se dogovori sa rukovodstvom zeničkog Čelika. Milomir Odović trenutni kormilar Zeničana veliki je ljubitelj ovog ofanzivnog igrača, te će od rukovodstva kluba tražiti da ga angažuju u zimskom prelaznom roku.

Ostaje da vidi kako će se odviti situacija oko bivšeg igrača Željezničara, Žiline, Salzburga, Olimpika, Karvine i Silleme.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.