Adnan Hadžić pojačava konkurenciju među stativama

Sloboda nadomak dogovora sa bivšim golmanom Želje

Adnan Hadžić pojačava konkurenciju među stativama

Golman Adnan Hadžić sutra bi trebao potpisati ugovor sa tuzlanskom Slobodom i tako pojačati konkurenciju među stativama u timu kojim od nedavno kormilari Ćiro Blažević.

Hadžić je pred početak prošle sezone iz Zrinjskog prešao u Željezničar, branio je mečeve u pretkolu Lige prvaka, potom i uvodna kola Premijer lige, nakon čega je mjesto prepustio Filipu Lončariću i preselio na klupu za rezervne igrače.

Na kraju jeseni raskinuo je ugovor sa sarajevskim klubom, a nova destinacija će po svemu sudeći biti Sloboda. Miroslav Blažević u svojim posljednjim izjavama podcrtavao je da osim Irfana Fejzića želi još jednog kvalitetnog golmana.

"Dogovorio sam sve detalje ugovora sa čelnicima Slobode i sutra putujem na potpis ugovora, nakon čega ću se priključiti timu," kratko je izjavio Hadžić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.