Adnan Jahić potpisao za Budućnost

Adnan Jahić potpisao za Budućnost

Adnan Jahić, dvadesetpetogodišnji vezni igrač koji je prošlu sezonu sa velikim uspjehom nosio dres srbijanske Inđije novo je pojačanje banovićke Budućnosti sa kojom je potpisao jednogodišnji ugovor.

Iako je bio na meti Sarajeva, Vojvodine, Smederava, te još nekoliko klubova iz BiH i okruženja, ovaj bivši igrač tuzlanske Slobode odlučio se karijeru nastaviti u Banovićima.

Njegov klupski kolega iz Inđije, Muhamed Omić, kako sada stvari stoje i naredne sezone će nositi dres „zeleno – belih“ iz Vojvodine.

Prema riječima njegovog menadžera Safeta Selimovića, Omić bi u toku ove sedmice trebao dogovoriti produženje saradnje sa ekipom Inđije. U novom srbijanskom prvoligašu bi trebao ostati još godinu dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.