Adnan Mravac do utorka u bolnici

Adnan Mravac do utorka u bolnici

O. Lekić

Iako su u prvi mah mislilo kako povreda Adnana Mravca nije teže prirode, naš reprezentativac se još uvijek nalazi u bolnici u Frankfurtu.

Odbrambenom igraču našeg nacionalnog tima je utvrđeno da ima slomljena dva rebra, te da ima oštećenje jetre i slezene. Adnan bi u bolnici u Frankfurtu trebao ostati do utorka.

Da napomenemo, naš reprezentativac je pred kraj prvog poluvremena prijateljske utakmice protiv Njemačke dobio nezgodan udarac u duelu sa Mesutom Ozilom, te je odmah morao napustiti teren i prevezen je u frankfurtsku bolnicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.