Adnan Sarajlić pojačao Budućnost

Iz Tuzle ka Banovićima

Adnan Sarajlić pojačao Budućnost

Adnan Sarajlić, nekadašnji kapiten i jedan od ponajboljih igrača tim sa Tušnja, od danas je član banovićke Budućnosti.

"Dugo sam razmišljao i vagao ponude. Bilo je ozbiljnih kontakata od predstavnika Zvijezde, postojale su i neke opcije za vani, ali mislim da sam odabrao najbolju stvar za mene i moju porodicu. Radi se o klubu i izuzetno korektnim pojedincima koji ga vode, sa kojima sam se dogovorio za pet minuta. Blizu sam kući, što mi je bitno, a vjerujem da ću dati dobar doprinos da se moj novi klub vrati u društvo najboljih.", naglasio je Sarajlić.

Sarajlić nije previše govorio o detaljima odlaska iz Slobode, ali se da naslutiti da je Slobodu napustio radi duga.

"Želim im mnogo sreće i očekujem da mi u što skorije vrijeme isplate dugovanja, koja više nisu mala." istakao je Sarajlić

Adnan Sarajlić je izgubio status prvotimca dolaskom Nermina Hadžiahmetovića na kormilo Slobode, duži period je bio i povrijeđen, ali je i nerijetko bio proglašavan krivcem za određene neuspjehe. Vrijeme će pokazati da li je bio nepravedno zapostavljen u Slobodi, a svakako će imati dovoljno vremena i motiva da svoje umijeće pokaže u zahuktaloj banovićkoj Budućnosti , koja odlučnim koracima ide ka Premijer ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije