Adnan Zahirović blizu potpisa za Slobodu?

Jagodić bi volio da Zahirović dođe

Adnan Zahirović blizu potpisa za Slobodu?

Edmir Škorić

Bivši bosanskohercegovački reprezentativac Adnan Zahirović blizu je prelaska u redove Slobode.

Zahirović je ponikao u Čeliku, igrao je u Rusiji, Bjelorusiji, jedno vrijeme u Njemačkoj za Bochum, potom je jedan period boravio u Izraelu, da bi u februaru prošle godine potpisao za Željezničar.

Ipak, nije baš opravdao očekivanja pojačanja na Grbavici, pa je samo pola godine kasnije kao slobodan igrač potpisao za Split. Poslije nekoliko mjeseci nastupanja za Split, Zahirović je opet slobodan igrač.

Trenirao je jedno vijeme s Čelikom, održavao formu, a čini se da bi karijeru mogao nastaviti u redovima Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Tuzlaka Vlado Jagodić potvrdio nam je da je Zahirović u kombinacijama za dolazak, te da ga izuzetno cijeni kao igrača i sada je ostalo da se klub i sam Zahirovi dogovore oko uslova. 

Ukoliko se transfer i dogodi, može se reći da će to biti dobar potez crveno-crnih, koji pokušavaju da izbore Evropu kroz Ligu za prvaka.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi