Trener FK Mladost

Adnan Zildžović: Mislim da je ovo propaganda nogometa!

S. Mlaćo

U jednom od derbija kola Mladost je danas remizirala protiv Zrinjskog. Publika je mogla vidjeti kvalitetnu predstavu, no izostala je realizacija.

Nakon meča svoje viđenje dao je trener domaćih Adnan Zildžović.

"Slažem se sa kolegom u 99 posto stvari. Ovo je danas bila propaganda fudbala, nedostajali su samo golovi. Konačno smo osvojili bodove protiv Zrinjskog, suđenje bilo vrhunsko. Odlično navijanje i mislim da je ovo propaganda nogometa, ali i kulturnog ponašanja svih sudionika. Fudbal može biti lijep, šteta što nije bilo golove. Moja ocjena je da smo bili bliži pobjedi, ali u želji su nekada velike oči", kazao je trener Mladosti.

Mladost sada na svom kontu ima 30 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi