Adriano je bio na rubu samoubistva

Brazilčeva majka tvrdi

Adriano je bio na rubu samoubistva

Teme:

Brazilski internacionalac Adriano tokom svog boravka u Interu padao je u depresije, te je razmišljao i o samoubistvu, tvrdi njegova majka.

"Jednog dana, u vrijeme dok je još bio u Interu nazvao me je i rekao da više ne može da trpi sve što mu se događa, taj pritisak. Želio je da digne ruke od fudbala. Priznao mi je u tom trenutku da razmišlja o samoubistvu. Rekla sam mu da posluša svoje srce, jer ništa u životu nije bitnije od sopstvene sreće", rekla je Adrianova majka.

Ona tvrdi da su prevelik medijski pritisak, slava, alkohol i novac uticali na njenog sina, ali prije svega i smrt Adrianovog oca.

"Adriano nije mogao preboliti smrt oca i to je bio uzrok depresije moga sina. Također, zbog velikog uspjeha i slave, često je bio na udaru, kritikovan, ali malo ko je znao zbog čega je on bio nesretan".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.