Adriano: Neću napustiti Romu

Adriano: Neću napustiti Romu

Teme:

Brazilski napadač Adriano objavio je kako nema namjeru napuštati redove Rome, te je demantovao navode prema kojima odlazi u januaru.

Posljednjih dana brazilska ekipa Corinthiansa je izrazila želju za dovođenjem ovog napadača, a njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Brazila Ronaldo pozvao ga je da se vrati u Brazil.

Adriano je ove sezone ubilježio samo dva nastupa u Ligi prvaka za Romu, a trener Claudio Ranieri ga ne koristi u ekipi.

"Ne želim napustiti Romu kao što sam napustio Inter, ali da se ja pitam vratio bih se u Brazil. Međutim, nema nikakvog dogovora između dva kluba što znači da ostajem ovdje do kraja ugovora", rekao je Adriano, kojem ugovor sa Romom ističe 2013. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.