Adriano: Neymar je mnogo bolji od Balea

Adriano: Neymar je mnogo bolji od Balea

Adnan Beganović
Teme:

Brazilski odbrambeni fudbaler Barcelone, Adriano, smatra da je Neymar u ovom trenutku mnogo bolji igrač od Garetha Balea.

"Igram s Neymarom i uživam gledati njegove driblinge. To je nešto nevjerovatno, kada bih morao birati između njega i Balea, bez okljevanja bih izabrao Neymara", izjavio je Adriano.

"Neymar ne bi trebao mijenjati svoj stil igre. On radi sjajan posao, a suparnici se jednostavno ne mogu nositi s njim. Njegov odnos s Messijem je izvanredan i vjerujem da mogu postati najbolji napadački dvojac na svijetu", dodao je Adriano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.