Adriano: Ovdje sam da zaboravim zla vremena

Došao pameti

Adriano: Ovdje sam da zaboravim zla vremena

Edmir Škorić
Teme:

Brazilski napadač Adriano je Rominim navijačima poručio da više neće piti akohol, te da su problemi za njega sada prošlost. Osim toga, najavljuje trofeje na Olimpicu.

Nekadašnji napadač Intera je u Rim stigao ovog ljeta, nakon što je jednu sezonu proveo u brazilskom Flamengu, gdje je bio najbolji strijelac tamošnjeg prvenstva.

"Roma mi mnogo znači i znam da sam radio loše stvari i da ih ne smijem ponoviti, ali ovdje sam da zaboravim zla vremena. Drži me strast da dokažem kako sam veliki igrač. Na terenu moram dokazati svoju vrijednost i sretan sam trenutno, jer mislim da sam napravio dobar izbor. Želim da pobjeđujemo i to jako brzo", poručio je 'Imperator', te dodaje:

"Da i dalje imam problem sa alkoholom, ne bih sada bio ovdje. Bio sam tužan i očajan. Nisam imao želju da igram, niti da se smijem, ali sam sazrio zahvaljujući porodici i prijateljima. Sada sam sretan i ostat ću miran".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.