Adriano prekida karijeru
Adriano je gotov - slika dovoljno govori

Brazilac ne može više

Adriano prekida karijeru

M. Maksimović

Kako prenose mediji u Italiji, od narednog utorka Adriano više neće biti igrač Intera. Do utorka bi prema najavama predsjednik Intera Massimo Moratti i menadžer Adriana Gilmar Rinaldi trebali dogovoriti uslove raskida ugovora.

Kao što je poznato Adriano je u jednom od hotela u Riju sazvao pres konferenciju na kojoj
je objavio privremeni prekid karijere.

- Odlučio sam privremno prekinuti karijeru. Više ne mogu ovako, moram doći sebi, zdravlje je važnije od svega, od novca. Novac je najmanji problem, jednostavno više ne uživam u fudbalu, ne mogu izdržati pritisak. Za sada ne znam koliko će pauza trajati, mejsec, dva, tri, za sada ne znam.Znam da mi nisu potrebne nikakve klinike, niti psihijatri - kaže Adriano.

Adriano je imao ugovor do 2010.godine, uprava kluba je uvijek bila uz njega, jer se Moratti već ranije mogao riješiti Adriana, ali nije. Dugo su mu vjerovali, ali je ljubav definitivno pukla. Iako to krije, Adriano ima problema, pati od depresije, smrt Adriana Seniora je ostavila traga, mlađi sin je pokušao pronaći utjehu u piću, oni koji su bili prisutni na tulimima kažu, probao je i sa drogom, nije išlo - sudbina koja tako liči na još jednog velikog Gascoignea.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.