Adriano se vraća u Italiju?
Adriano

Nakon Svjetskog prvenstva

Adriano se vraća u Italiju?

Teme:

Bivši napadač Intera Adriano mogao bi se uskoro vratiti u Seriju A, izjavio je agent fudbalskog reprezentativca Brazila.Adriano je napustio Inter, te potom potpisao za Flamengo i kako se čini, vratio se normalnijem životu nakon teškog perioda u koji je bio zapao.

Prema riječima Adrianovog agenta Gilmara Rinaldija, bivši napadač Intera mogao bi se vratiti u Italiju nakon Svjetskog prvenstva naredne godine u Južnoj Koreji.

“Za sada je Adriano sretan u Brazilu, gdje će, za sada i ostati. Međutim, nakon svjetskog prvenstva Adriano bi se mogao vratiti u Italiju”, rekao je Rinaldi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.