Adriano se zbog Tottija vraća u Italiju

Nakon što okonča ugovor s Flamengom

Adriano se zbog Tottija vraća u Italiju

Edmir Škorić
Teme:

Menadžer brazilskog napadača Adriana ističe kako će se bivši Interov golgeter vratiti u Italiju, vjerovatno ovaj put u Romu.

Adriano je, navodno, dogovorio razgovor s Romom prije Božića, a jedan od njegovih razloga što želi baš u rimski klub je i kapiten Francesco Totti.

"Uvijek je govorio da se želi vratiti u Italiju, jer se želi ispričati za način na koji je ostavio Inter. Odlučan je da se vrati u Italiju gdje bi možda igrao sa Francesco Tottijem", kazao je menadžer Gilmar Rinaldi, koji dodaje.

"Do sad su se mnogi klubovi zainteresovali, budući da mu ugovor ističe u junu, ali on želi preći u Romu. Roma bi kupila Adriana, ali smo željeli da se ispoštuje ugovor s Flamengom. Sada su se stvari promijenile. Sigurno ćemo sjesti i odlučiti što dalje napraviti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti