Adriano seli u Madrid?

Na pomolu novi transfer Brazilca

Adriano seli u Madrid?

Pomalo neočekivano, Atletico Madrid planira da u januarskom prelaznom roku na Vicente Calderon dovede Brazilca Adriana iz Flamenga.

Sportski direktor Atletico Madrida Jesus Garcia Pitarch već je održao pregovore sa Adrianom oko njegovog povratka na Stari kontinent i kako sada stoje stvari postoji velika šansa da ovaj Brazilac preseli u Madrid.

Nekadašnji napadač milanskog Intera izrazio je spremnost da pojača Jorgandžije, a njegov agent Gilmar je također pričao sa Pitarchom, te su počeli dogovarati detalje januraskog transfera.

Za Adriana je ranije interesovanje pokazao i Milan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.