Adriano: Vraćam se u pravu formu

Brazilac spreman za novu sezonu

Adriano: Vraćam se u pravu formu

Edmir Škorić

Brazilac Adriano priznaje kako dobro trenira i sve se više vraća u staru dobru formu.

Adriano je u Seriji A zapamćen po dobrim nastupima i golovima u dresu Intera (doduše, pratile su ga i neke loše stvari), a ovog ljeta se, potpisavši za Romu, vratio u Italiju.

"Polako se vraćam u dobru formu. Dobro radim tokom treninga i na taj način podižem igru. Među nove saigrače sam se olako uklopio, baš svi, a pogotovo Brazilci, pomaži mu da se što prije prilagodim. Na pravom sam putu, što je pokazalo i sat vremena igre protiv Pescare (Roma slavila s 1:0)", kazao je Adriano, dodavši:

"Osjećam se dobro i spreman sam. Priželjkujem golove u važnim utakmicama. Dobro je i to što ne raste samo moja, već i forma cijele ekipe. Nadamo se da ćemo utakmicu sa Interom dočekati potpuno spremni".

Roma s Interom igra finale Superkupa 21. avgusta na San Siru.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.