Adriano zabio prvijenac u dresu Rome

Prijateljske utakmice

Adriano zabio prvijenac u dresu Rome

Edmir Škorić
Teme:

AS Roma je danas u prijateljskom susretu savladala niželigaša Sudtirol rezultatom 4:1. Prvijenac u dresu Rimljana postigao je Brazilac Adriano.

Kapiten Francesco Totti je u 19. minuti doveo Romu u vodstvo, a Cascone je timu iz Bolzana donio poravnanje. Adriano, pojačanje Rimljana ovog ljeta, postiže svoj prvijenac u 68. minuti,  a u zadnjih pet minuta Menez i Okaka su postavili konačnih 4:1.

Provjeru je imao i drugi rimski klub - Lazio. Nebesko-plavi su bili bolji od Vicenze rezultatom 2:1. Bresciano i Kozak su bili strijelci za Lazio, a Tonucci je u 73. minuti smanjio na 2:1.

Prijateljske utakmice:
Sudtirol - AS Roma 1:4
Lazio - Venezia 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.