Adriano želi igrati za Romu

Adriano želi igrati za Romu

Teme:

Napadač fudbalske reprezentacije Brazila Adriano najavio je povratak u italijansku Seriju A, koju je napustio kao igrač prvaka Intera zbog emocionalnih problema.

Razlozi koje je naveo ne vrativši se iz domovine u Italiju tom prilikom bili su lične prirode, a nikako ne zbog učestalih verbalnih sukoba sa trenerom Joseom Mourinhom.

"Kada gledam Interove utakmice i dalje navijam za njih. S Mourinhom nisam imao problema, on mi je mnogo pomogao. Prema meni se odnosio dobro, osim u trenucima kada me želio motivisati", kazao je Adriano koji je za Flamengo u 2009. u 30 odigranih utakmica postigao impresivnih 19 golova.

Adriano je dodao da se ipak ne bi želio vratiti u Inter, već da se želja zove Roma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.