Adriano želi napustiti Barcelonu

Nezadovoljan minutažom

Adriano želi napustiti Barcelonu

Teme:

Brazilski internacionalac, Adriano Correia Claro, mogao bi napustiti redove Barcelone u ovom prijelaznom roku. 

Ovaj 30-godišnji defanzivac prošle sezone nije imao značajnu ulogu u katalonskom klubu i zbog nezadovoljstva minutažom već je počeo razmišljati o eventualnoj promjeni sredine. 

"Adriano nije igrao previše, iako je naporno radio. On je veliki profesionalac i dobra osoba, ali ukoliko se neke stvari ne promijene sigurno će promijeniti klub. Ipak, nećemo žuriti", izjavio je njegov agent za španske medije. 

Podsjećamo, Adriano je član Barcelone od 2010. godine, a tokom dosadašnje karijere još je nastupao za Sevillu i Coritibu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.