Adriano želi okačiti kopačke o klin?
Adriano se umorio od vrhunskog fudbala?

Mediji špekulišu

Adriano želi okačiti kopačke o klin?

M. Skaka
Teme:

Napadač Intera, Brazilac Adriano rekao je Carlosu Dungi da želi prestati igrati fudbal, tvrdi brazilski magazin “Lance”.

Dvadesetsedmogodišnji napadač kojeg trenutno traže Tottenham i Manchester City javio je selektoru Dungi da više nema želje niti snage da igra na vrhunskom nivou. Adriano se trebao vratiti u Italiju u petak nakon što je igrao u reprezentativnom dresu u kvalifikacijama za SP, ali se nije više pojavio.

Prvi izvještaji tvrdili su da je Adriano kidnapovan, ali je Fudbaski savez Brazlia izdao saopštenje u kojem stoji da se igrač nalazi u Rio de Janeiru sa svojom porodicom.

Najnovije vijesti kažu da se Adriano danas ukrcao na avion iz Ria ka Italiji, te da će se priključiti treninzima Milana još tokom današnjeg dana. Njegov glasnogovornik za Goal.com rekao je da je Brazilac želio ostati kod kuće tokom uskršnjih praznika, te pogledati lokale utakmice uključujući i derbi Flamengo – Fluminense. Glasnogovornik je odbacio navode o Adrianovom odustanku od profesionalnog igranja fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.