Adriano: Želim postati dio Romine povijesti

Ambiciozni Brazilac poručuje

Adriano: Želim postati dio Romine povijesti

Edmir Škorić
Teme:

Brazilac Adriano nadomak je dolaska u Romu, te je već postavio svoje ciljeve u Rimu. Nekadašnji napadač Intera ima želju sa Romom osvojiti Ligu prvaka.

"Želim postati dio Romine povijesti kada dođem u Rim. Čuo sam kako je kapiten Franesco Totti kazao da me čeka, a ja ne mogu dočekati da dođem u Rim", kazao je napadač Flamenga u razgovoru za Il Romanista.

"Liga prvaka je natjecanje koje me uzbuđuje i to je najveća pozornica. Ovaj put želim uspjeti".

Adriano je napustio Inter spletom razočaravajućih okolnosti, a ukoliko pređe u Romu, njegova prva službena utakmica trebala bi biti upravo protiv Intera, kada će ta dva tima odigrati finale Superkupa Italije.

"Da, protiv Intera bi trebao odigati prvu službenu utakmicu. Očekujem dobru partiju, kako bih pokazao Romi da sam praiv nogometaš, ali nemam određenu želju da se osvetim mojim bivšim suigračima ili predsjedniku Massimo Morattiju", dodaje brazilski napadač, koji je ostao uskraćen za nastupe na Svjetskom prvenstvu ovog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.