Adrianu prijeti suspenzija
Sporni gol Adriana

Adrianu prijeti suspenzija

Eldar Ganibegović
Teme:

Prema pisanju italijanskih medija, napadaču Intera Adrianu,zbog gola postignutog rukom protiv gradskog rivala Milana od 2-1, prijeti suspenzija i zabrana igranja od nekoliko utakmica.

Italijanski listovi pišu da će naknadnim pregledavanjem video snimke u nogometnom savezu odlučiti o eventualnim sankcijama za Adriana, kojem bi mogla biti dodijeljena i suspenzija od dvije utakmice ukoliko se ustanovi da je namjerno igrao rukom.

"Već sam rekao da nisam namjerno igrao rukom. To je bio nesretan momenat za Milan, ali sretan za nas. Ukoliko me suspenduju to neće biti fer. Da je sudija u tom momentu svirao igranje rukom ne bih se bunio, pošto nije vidio, gol je priznat i sada nema svrhe za nekim kaznama" branio se Adriano nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.