Adrianu tri, Mourinhu jedna utakmica kazne

Adrianu tri, Mourinhu jedna utakmica kazne

Adnan Beganović
Teme:

Jose Mourinho dobio je jedan meč suspenzije, dok će brazilski napadač, Adriano, naredne tri utakmice posmatrati sa tribina. 

Sportski sud talijanskog fudbalskog saveza suspendovao je napadača Intera na tri utakmice zbog udaranja stopera Sampdorije, Castadela, na temelju pregledavanja tv snimke. Sud je utvrdio da je Adriano namjerno udario šakom u glavu fudbalera Sampdorije, te mu izrekao drastičnu kaznu. Ova kazna dolazi u nezgodno vrijeme za Adriana jer upravo je nakon mnogo problema u ovoj sezoni uhvatio golgetersku formu.

S druge strane, karizmatični Jose Mourinho, zbog isključenja koje je zaradio krajem prvog poluvremena u duelu sa Sampdorijom, neće moći sjediti na klupi Intera jednu utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.