Adukor: Sretan sam zbog debija u dresu Sarajeva

Internacionalac iz Gane

Adukor: Sretan sam zbog debija u dresu Sarajeva

S. Mlaćo

Internacionalac iz Gane, Joachim Adukor, upisao je svoj zvaničan debi u dresu Fudbalskog kluba Sarajevo.

Ovaj fudbaler, koji je sredinom mjeseca augusta stigao na Koševo, po prvi put je nastupio pred koševskom publikom, a stručni štab Sarajeva, uveo je Adukora u igru u 87. minuti utakmice protiv Širokog Brijega, koju je bordo klub okončao pobjedom (2:0). Nakon utakmice, Adukor je prenio svoje utiske o prvom nastupu na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase".

"Atmosfera je bila odlična i momci su odradili veliki posao na terenu. Sretan sam što sam dobio priliku da upišem svoje prve minute u dresu Sarajeva. Navijači su bili odlični i radujem se svakom narednom nastupu.", rekao je Adukor, osvrnuvši se potom na predstojeću utakmicu svog tima protiv Mladostu u sklopu Kupa BiH:

"Očekujem zahtjevnu utakmicu. Upoznati smo sa kvalitetima Mladosti. Vjerujem da imamo kvaliteta da možemo ostvariti pobjedu i plasirati se u narednu rundu Kupa."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo gostuje Mladosti u srijedu, 20. septembra, a utakmica počinje u 16 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije