Adžem: Dužni smo donijeti tri boda iz Zenice

Trener FK Željezničar

Adžem: Dužni smo donijeti tri boda iz Zenice

FK Željezničar će u nedjelju u okviru 11. kola Premijer lige BiH gostovati na Bilinom polju kod Čelika. 

Plavi sa Grbavice moraju pobijediti ukoliko žele ostati u borbi za najviši plasman, a uoči susreta svoja očekivanja je iznio šef struke Admir Adžem. 

"Nakon dva uzastopna poraza imamo obavezu da donesemo tri boda. Bitno je da smo pauzu iskoristili dobro, da smo taktički i fizički mnogo bolji nego što smo bili... Najbitnije je da smo prvi put bili izvan grada zajedno, malo smo se družili i bolje upoznali. Nadam se da će se to u Zenici bolje vidjeti", rekao je Adžem. 

Kada je u pitanju stanje na tabeli, Željezničar gostovanje u Zenici dočekuje na trećoj poziciji, dok su domaći na pretposljednjem mjestu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije