Trener Željezničara nakon pobjede u prvom polufinalnom meču Kupa BiH

Adžem: Idemo na oba trofeja, borićemo se do kraja

Danas je na Grbavici odigran prvi polufinalni susret Kupa BiH između Željezničara i Krupe. Na kraju je laganu pobjedu rezultatom 2:0 slavio domaći Željezničar.

Trener domaćih Admir Adžem nije mogao biti nezadovoljan niti igrom, a ni rezultatom.

"Drugo poluvrijeme se igra u Krupi. Nadam se da ćemo se dobro spremiti i osvojiti pehar... Prvi pogodak nam je olakšao stvari, a onda se Krupa otvorila i pomogla nam da dođemo do drugog gola", poručio je Adžem na press konferenciji nakon meča, pa se osvrnuo na predstojeće izazove Željezničara i u Ligi za prvaka:

"Mi do kraja idremo na oba trofeja. Pokušavamo, vrtimo, odmaramo neke igrače i to je to. Vjerujem da možemo izdržati do kraja".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

omer
Kup ste takoreci vec osvojili. Nazalost, titulu ste izgubili u 90toj minuti utakmice protiv Zrinjskog. Ja bih i te kako zelio da me demantujete i osvojite oboje. Ali vrlo je tesko vjerovati u to. Zato se zadovoljite makar kupom, jer ste lako mogli ostati i bez njega.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi