Adžem: Memija, Bajić, Sadiković, sve naša djeca...

Trener Želje nakon pobjede

Adžem: Memija, Bajić, Sadiković, sve naša djeca...

Trener Željezničara Admir Adžem bio je prilično zadovoljan nakon što je njegov tim upisao svoju osmu ovosezonsku pobjedu, a Plavi su sa ubjedljivih 3:0 slavili na gostovanju kod Mladosti iz Velike Obarske.

Šef struke Plavih bio je još sretniji da su tri gola postigla trojica mladih fudbalera koji su ponikli na Grbavici.

"Pokazala se evidentna razlika u kvalitetu. Kada je pristup onakav kakav je bio danas, onda nema problema. Ono što raduje su strijelci. Tri strijelca, Memija, Bajić, Sadiković, sve naša djeca. Sada imamo sedam dana da se spremimo za gradski derbi", rekao je Adžem, te dodao:

"Mi smo nekim igračima 'riješili' kartone. Nadam se da će se neki igrači oporaviti, prije svega Kvesić i Tomić. I naravno pokušat ćemo odigrati što je bolje moguće".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti