Adžem: Na poluvremenu smo rekli da možemo pobijediti, zasluženo smo jesenji prvaci

Trener Željezničara prezadovoljan

Adžem: Na poluvremenu smo rekli da možemo pobijediti, zasluženo smo jesenji prvaci

Željezničar je danas nakon velikog preokreta savladao Radnik sa 3:2 na Grbavici, a trener domaćeg tima Admir Adžem bio je i više nego zadovoljan.

"Ovim momcima treba odati svako priznanje. Na poluvremenu smo rekli da možemo pobijediti, imali smo i malo sreće ali zasluženo smo pobijedili. Zasluženo smo i jesenji prvaci", rekao je Adžem, te potom kratko najavio zimu i prioritete u zimskom prelaznom roku:

"Nama ne treba puno. Ovi momci su pokazali da se na njih može računati, najvažnije je da neki igrači ostanu. Ako dođe neko dobro pojačanje, ono je dobrodošlo".

Željezničar je prvu polusezonu Premijer lige BiH završio na prvom mjestu sa 41 osvojenim bodom iz 18 utakmica.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti