Pred duel sa Lovćenom

Adžem: Najbolje što ima Željo biće sutra na terenu

Fudbalski klub Željezničar novu sezonu započeti će nastupom u 1. pretkolu Europa lige, a rival najtrofejnijem bosanskohercegovačkom klubu biće crnogorski predstavnik Lovćen.

Prvi od dva susreta između četvrtoplasirane ekipe Premijer lige BiH iz prošle sezone i osvajača Kupa Crne Gore na programu je sutra na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović – Hase" sa početkom u 21:15.

"Prije 20 dana preuzeo sam prvi tim, pripreme su obavljene i mogu reći da sam prezadovoljan onim što nam je klub osigurao. Svi igrači su zdravi i to je ono što me najviše raduje. Ranije smo iz priprema izazili sa 4-5 povrijeđenih igrača, a to ove godine srećom nije slučaj", rekao je Admir Adžem, šef stručnog štaba Željezničara, te nastavio:

"Nemamo puno igrača koji mogu igrati u Evropi. Neke igrače nismo uspjeli prijaviti za prvo pretkolo. Najbolje što ima Željo biće sutra na terenu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sastav znam, ali prvi koji će ga saznati biti će igrači u svlačionici, a onda vi na tribinama, kada dođete na utakmicu. Nadam se da će se na utakmici vidjeti da smo napredovali. Iz dana u dan, na treningu vidim taj napredak i promjene koje se dešavaju. Nadam se da će od ove utakmice krenuti pozitivna priča. Uvijek je dobro krenuti sa pobjedom", istakao je nekadašnji igrač, a sada trener FK Željezničar Admir Adžem koji  će svo zvnaični debi na klupi Plavih imati upravo na ovome susretu.

Dvanaest hiljada ulaznica za ovaj susret biće pušteno u prodaju na dan utakmice od 12 sati i to po cijenama Jug 5 KM, Zapad 10 KM, dok će ulaznica za sjevernu tribinu na kojoj će biti smješteni gostujući navijači koštati 10 KM. Ulaznice će biti dostupne i u ulici Ferhadija, a na samom stadionu biće puštene u prodatu od 18 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.