Šef struke FK Željezničar

Adžem: Najvažnija su tri boda, zadovoljan sam Osmankovićem

S. Mlaćo

Nogometaši Željeničara i Viteza danas su odmjerili snage u okviru 3. kola Premijer lige BiH, a domaći su slavili sa minimalnih 1:0

Jedini pogodak na ovom meču djelo je nogometaša Viteza Ćosića koji je nakon ubačaja Projića loptu skrenuo u vlastitu mrežu. Navijači Željezničara sigurno ne mogu biti zadovoljni partijom svojih ljubimaca, što su pokazali i zvižduci na kraju meča.

Nakon utakmice u Plavom salonu govorio je Admir Adžem, šef struke Plavih.

"Zaista je bilo teško za igrati. Hvala publici koja je došla, svi smo se znojili, kako na terenu, tako i na tribinama, a protivniku čestitam. Vitez je došao da ne izgubi, a izgubio je, dok smo mi željeli da pobijedimo i pobijedili smo. Ostvarili smo tri boda i to je najvažnije. U ponedjeljak krećemo u operaciju Borac", kazao je Adžem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naš roster je u deficitu sa veznim igračima. Osmanković je danas odigrao korektnu utakmicu, a Vitez je jako opasan i igra na preskakanje. Osmanković je zbog toga dobio ulogu i on je svoj posao odradio jako dobro. Mene brine veliki broj individualnih grešaka odbrambenih igrača, te smo gostima poklonili u prvom poluvremenu devet čistih lopti. Znate u kakvoj smo situaciji, te moj stručni štab i ovo je bio način da pobijedimo", jasan je bio Adžem.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi