Adžem: Neke ćemo stvari raspraviti u Sarajevu

Trener Željezničar razočaran poslije meča na Pecari

Adžem: Neke ćemo stvari raspraviti u Sarajevu

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara jučer su ponovo razočarali svoje navijače. Plavi su u okviru 9. kola Lige za prvaka poraženi od Širokog Brijega na Pecari rezultatom 3:1.

Željezničar je djelovao bezidejno te umorno, dok su domaći od prve minute jasno iskazali želju da u ovom meču slave nova tri boda.

Nakon meča na zvaničnoj press konferenciji Admir Adžem nije krio razočarenje.

"Čestitam Širokom Brijegu na zasluženoj pobjedi. Bili su bolji u svim segmentima, moja ekipa je ušla u meč potpuno nespremno fizički i psihički. Izgleda da su neki nakon Kupa otišli na odmor, a to ćemo raspraviti kada dođemo u Sarajevo. Ostala nam je još ta derbi utakmica i ne smijem ni pomisliti da pružimo ovakvu partiju u tom meču", kazao je Adžem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar će sigurno sezonu završiti kao drugoplasirani, a na opropštaju od svojih navijača za ovu sezonu dočekati će ljutog rivala FK Sarajevo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi