Nakon poraza od Sarajeva

Adžem: Poraz boli!

Trener Željezničara Admir Adžem razočaran je porazom u velikom derbiju protiv Sarajeva na Grbavici.

Strateg Plavih je na press konferenciji istakao kako ovaj poraz boli, naročito je je u pitanju poraz od velikog rivala.

"Poraz boli, pogotovo u gradskom derbiju. Nakon što smo primili gol tad smo počeli igrati i počeli smo agresivnije da napadamo. U drugom poluvremenu smo imali odličnu priliku preko Bajića. Kada smo primili gol, tad smo se raspali. Pokušali smo uvođenjem još jednog napadača nešto napraviti, ali nismo uspjeli", istakao je Adžem, koji smatra da još ništa nije gotovo.

"Ima se još igrati. Dosta je do kraja. Nama preostaje da se što prije pokušamo oporaviti od ovog teškog poraza", rekao je Adžem.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.