Trener Željezničara

Adžem: U deficitu smo sa bekovima i fali nam brzine

Trener Željezničara Admir Adžem nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo nakon današnjeg remija protiv Sarajeva u gradskom derbiju.

Njegova ekipa sada je bodovno poravnata sa Zrinjskim na vrhu tabele, a Adžem je nakon susreta rekao da njegovom timu fali brzine te da je ekipa deficitarna na bekovskim pozicijama.

"Morali smo improvizovati i staviti Graovca na desnog beka, imali smo još nekih problema sa igračima. Na zalaganju nemam šta da zamjerim igračima, ali naravno da nismo zadovoljni. U lošoj smo seriji, moramo se boriti do kraja pa ćemo vidjeti. Mi smo deficitarni na bekovskim pozicijama i fali nam brzine. Što se tiče Zakarića, i on je imao malu povredu i nije trenirao par dana, osjeti se to i na igrama. Bodom mogu biti zadovoljan jer je Sarajevo bilo bolje, nemamo se šta lagati, ali definitivno smo željeli tri boda", poručio je Adžem nakon meča.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eldin Kabilovic
Dobro si skonto svaka cast nisam znao da si tako pametan
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi