Adžem: U Ligi za prvaka će biti svega, jedva čekamo da počne

Trener Željezničara nakon pobjede nad Čelikom

Adžem: U Ligi za prvaka će biti svega, jedva čekamo da počne

Fudbaleri Željezničara su osnovni dio sezone Premijer lige BiH zaključili domaćom pobjedom nad Čelikom rezultatom 3:1.

Plavi s Grbavice će tako Ligu za prvaka početi na drugoj poziciji, te je sigurno da će biti jedan od glavnih konkurenata za titulu prvaka BiH.

"Možemo biti zadovoljni, ušli smo dobro u utakmicu i može se reci da smo lagano pobijedili iako nam nije trebao ovaj primljeni gol... U Ligi za prvaka ce biti svega, jedva čekamo da počne", istakao je nakon susreta trener Željezničara Admir Adžem.

Adžem je prokomentarisao i nastupe nekolicine igrača, kao i zimskog pojačanja Željezničara, Kenana Hadžića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Hadžić je odigrao dobro, Zajmović je iskoristio priliku. Mi moramo širiti roster jer nam slijedi dosta utakmica", poručio je Adžem.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi