Afellay se vratio treninzima

Afellay se vratio treninzima

Midhat Šljivak

Nakon teške povrede, zbog koje je nekoliko mjeseci bio van terena, Barcelonin napadač Ibrahim Afellay vratio se treninzima katalonskog tima.

Igrači i kompletan stručni štab dočekao je Afellaya aplauzima, na njegovom prvom pojavljivanju u trenig kampu ekipe. Mešutim, još nije poznato kada će se Afellay vratiti u rad sa ekipom, jer još uvijek  trenira samostalno. 

U Barceloni se nadaju da bi povratak mogao da se desi u što skorije vrijeme kako bi njihov tim ušao dodatno ojačan u nastavak sezone.

Podsjetimo Afellay se povrijedio na treningu Barcelone u septembru, da bi kasnijim medicinskim pregledima ustanovljeno da su ligamenti lijeve noge popucali.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije