AFG Arena biće premala za sve bh. navijače

Kapacitet samo 19.694 mjesta

AFG Arena biće premala za sve bh. navijače

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odmjeriće snage sa selekcijom Brazila u švajcarskom St. Galenu, na stadionu AFG Arena.

Ova prijateljska utakmica naših najboljih fudbalera sa najtrofejnijom reprezentacijom svih vremena odigraće se 28. februara ove godine, a domaćin će biti švajcarski St. Galen.

Međutim, stadion AFG Arena u St. Galenu kapaciteta je samo 19.694 sjedećih mjesta, što je će biti sasvim nedovoljno da primi armiju navijača Bosne i Hercegovine i Brazila za ovu utakmicu.

Iako karte još uvijek nisu puštene u prodaju, ne treba ni sumnjati da za ovaj susret vlada ogromno interesovanje. Jedno je, međutim, sigurno: Stadion AFG Arena biće premali da primi sve navijače Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.