)
Afrička kolonija u Gradačcu
Menadžer nigerijskih fudbalera prati svaki njihov korak sa tribine "Banje Ilidža"

Nigerijci na probi u Zvijezdi

Afrička kolonija u Gradačcu

Edmir Škorić

U ekipi gradačačke Zvijezde ovih dana pojavila su četiri nova igrača koji su iz Nigerije stigli na probu u grad Zmaja od Bosne i ukoliko zadovolje stručni stožer, branit će crvenobijeli dresu u narednoj sezoni.

Iako je do kraja prvenstva ostalo još jedno kolo, u Gradačcu su već počeli razmišljati o narednoj sezoni, jer Zvijezdau narednoj sezoni želi napraviti još jedan iskorak. Špekulacije su krenule još prije desetak dana, ali nije sve ostalo na njima. U klub stigli igrači koji će, ukoliko zadovolje struku, vjerovatno biti novi članovi gradačačkog kluba.

Radi se o mladim igračima koji su ranije igrali u Nigeriji, a kako nezvanično doznajemo, riječ je o mladim reprezentativcima Nigerije.

U upravi "zmajeva" šute i ne žele otkriti ni imena eventualnih pojačanja, ali ovi igrači već par dana borave u Gradačcu i treniraju na glavnom stadionu zajedno sa ostatkom tima.

Od četiri igrača koja treniraju sa prvim timom Zvijezde, dvojica su "veznjaci", jedan je napadač, dok jedan igra na poziciji zadnjeg, odnosno u odbrani. Treba napomenuti da su posljednja tri Zvijezdina treninga dosta popraćena, a vjerujemo da je razlog svima dobro poznat - Samuel, Bajo i Idriz kako su već od milja Gradačlije prozvali pridošlice.

Naš portal će u narednih par dana objaviti i više informacija o novim, mogućim, pojačanjima "zmajeva". To tada, pogledajte i nekoliko fotografija sa jučerašnjeg treninga.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti