Agent: Afellay ide na posudbu

Agent: Afellay ide na posudbu

Agent holandskog reprezentativca, Ibrahima Afellaya, Rob Jansen otkrio je kako je moguće da njegov klijent napusti Barcelonu ovog ljeta, ali samo privremeno.

Čini se kako je Afellay višak ove sezone u katalonskoj ekipi te će najvjerovatnije biti poslan na posudbu u neki od evropskih klubova.

"On ima kvalitet da uspije u Barceloni, ali je imao problema sa tom povredom. Možda bi bilo bolje da pokuša negdje drugo i da igra malo više. Trenutno smo u fazi razmatranja opcija", kazao je Jansen te je dodao:

"Govorimo o posudbi. Ipak, sve zavisi o Barceloni. Oni odlučuju gdje će im igrači ići. Postoji par ekipa koje su veoma konkretne. Razgovaramo sa par klubova".

Afellay je u Barcelonu stigao iz PSV-a, u januaru 2011. godine ali ga je povreda koljena spriječila da se izbori za mjesto u prvoj postavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije