Agent: Istina je da Morata pregovara s Unitedom

Odbio ponudu Milana

Agent: Istina je da Morata pregovara s Unitedom

Endin Čaušević

Španski reprezentativac Alvaro Morata ovog ljeta će gotovo sigurno napustiti Real Madrid.

Morata se na Santiago Bernabeu vratio prošlog ljeta iz Juventusa, ali će nakon samo jedne sezone ponovo napustiti kraljevski klub. U medijima se špekulisalo da će Morata karijeru nastaviti u Milanu, no mnogo izglednija opcija sada je da ćemo Španca gledati u dresu Manchester Uniteda.

Njegov agent Juanma Lopez za španskemediji potvrdio je da Morata pregovara sa Crvenim đavolima, te da je sada sve do Real Madrida. Također, on je dodao da je Milan u nekoliko navrata slao ponude, no na kraju su sve one odbijene.

"Manchester Untied? To je sjajn klub sa velikom historijom, veoma interesantna opcija. Mogu reći da je ponuda veoma, veoma zanimljiva, ali je sada sve do Reala. Ne mogu reći da li je posao završen. Vidjet ćemo. Što se Milana tiče imali smo kontakt do prije nekoliko dana. Real Madrid je odlučio da njihove ponude nisu dovolno dobre i to je to", rekao je Lopez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi